• Rozmer 30x40cm. Zem pôvodu: Taliansko Fólia na dekoráciu praliniek alebo zákuskov. Použitie je rovnaké ako u rovnakých druhov fólii, fólia musí dokonalé prilepiť na čerstvú rozpustenú čokoládu a nechať stuhnúť. Potom fóliu opatrne odstránime, v prípade ak je nepoškodená môže sa použiť znovu. Dekorácia fólie je vyrobená z kokosového tuku preto dajte pozor...
    2,95€
    Skladom
  • Rozmer 40x20cm. Zem pôvodu: Taliansko Fólia na dekoráciu praliniek alebo zákuskov. Použitie je rovnaké ako u rovnakých druhov fólii, fólia musí dokonalé prilepiť na čerstvú rozpustenú čokoládu a nechať stuhnúť. Potom fóliu opatrne odstránime, v prípade ak je nepoškodená môže sa použiť znovu. Dekorácia fólie je vyrobená z kokosového tuku preto dajte pozor...
    2,95€
    Skladom
  • Táto fólia je podtlačená jedlými farbami ktoré sú určené špeciálne na čokoládu. Na prenesenie vzoru rozpustite čokoládu mala by mať teplotu okolo 32°C(pre overenie teploty čokolády použite teplomer ktorí máme v ponuke) Potom po fólii prejdite štetcom aby sa dokonale prilepila na povrch, dajte koláč do chladničky aby stuhla čokoláda a potom opatrne...
    2,20€
    Skladom
  • Transferovú fóliu môžete použiť na zdobenie čokoládových pnúť raliniek. Položte fóliu na pralinky poliate ešte nestuhnutou polevou. Nechajte stuhnúť a čokoláda je následne ozdobená
    2,20€
    Skladom
  • Táto fólia je podtlačená jedlými farbami ktoré sú určené špeciálne na čokoládu. Na prenesenie vzoru rozpustite čokoládu mala by mať teplotu okolo 32°C(pre overenie teploty čokolády použite teplomer ktorí máme v ponuke) Potom po fólii prejdite štetcom aby sa dokonale prilepila na povrch, dajte koláč do chladničky aby stuhla čokoláda a potom opatrne...
    3,66€
    Skladom
  • Cukrárska transfer fólia je určená na prenos dekoratívneho vzoru na povrch čokolády alebo torty. Práca s fóliou je jednoduchá, rozohrejeme čokoládu a nanesieme fóliu v požadovanej vrstve. Pri teplote +4 až +8°C do 20 minút dochádza k stuhnutiu čokolády. Povrch fólie je vyrobený z kokosového tuku preto dbajte na čo minimálny kontakt prstov s fóliou.
    2,20€
    Skladom
  • Táto fólia je podtlačená jedlými farbami ktoré sú určené špeciálne na čokoládu. Na prenesenie vzoru rozpustite čokoládu mala by mať teplotu okolo 32°C(pre overenie teploty čokolády použite teplomer ktorí máme v ponuke) Potom po fólii prejdite štetcom aby sa dokonale prilepila na povrch, dajte koláč do chladničky aby stuhla čokoláda a potom opatrne...
    2,20€
    Skladom
  • Cukrárska transfer fólia je určená na prenos dekoratívneho vzoru na povrch čokolády alebo torty. Práca s fóliou je jednoduchá, rozohrejeme čokoládu a nanesieme fóliu v požadovanej vrstve. Pri teplote +4 až +8°C do 20 minút dochádza k stuhnutiu čokolády. Po stuhnutí čokolády odstránime fóliu a na čokoláde ostáva vybraný dekór.  Fóliu môžete použiť v...
    2,20€
    Skladom
  • Táto fólia je podtlačená jedlými farbami špeciálne určené na čokoládu . Postup: Fóliu položte na pralinky poliate ešte nestuhnutou čokoládou, jemne prejdite štetcom aby sa fólia dokonale odtisla na pralinku. Nechajte stuhnúť a potom fóliu zlúpte dolu z pralinky, a hotovo!
    2,20€
    Skladom
  • Cukrárska transfer fólia je určená na prenos dekoratívneho vzoru na povrch čokolády alebo torty. Práca s fóliou je jednoduchá, rozohrejeme čokoládu a nanesieme fóliu v požadovanej vrstve. Pri teplote +4 až +8°C do 20 minút dochádza k stuhnutiu čokolády. Po stuhnutí čokolády odstránime fóliu a na čokoláde ostáva vybraný dekór.  Fóliu môžete použiť v...
    2,20€
    Skladom